Nettbutikker

Her er en liste over nettbutikker som har det man ofte søker etter som veganer.  Her finner du en god del  produkter som det ikke alltid er så lett å finne i vanlige butikker. De norske nettbutikkene er listet opp først.

NORSKE NETTBUTIKKER:

Tights har store forpakninger til rimelige priser. Nøtter, frø, nøttesmør, proteinbarer, bakevarer, proteinpulver og treningstøy. Bruk ordrekoden 7JFAV og få 50 kr. rabatt på første ordre.

Altshop.no har miljøvennlige husholdningsartikler og kroppspleie-produkter, luft- og vannrense-produkter, tørrvarer, superfood, frø og utstyr for spiring og oppskriftsbøker for plantebasert kosthold.

Sunnere.no har gode blendere, juicere, mattørkere, spireutstyr, oljepresse og Soyabella-koker for å lage egen soyamelk eller rå nøttemelk.

Sanabona.no er butikk med utstyr for spiring, tørking og raw-food. Oppskrifter og  en del matvarer.

Økohjertet.no har godt utvalg av økologisk bønnepasta, glutenfritt mel og raw vegansk sjokolade fra den finske produsenten Goodio.

Veganlife.no har  bøker, sko, vesker, vaskemidler, kosmetikk, hunde- og kattemat (B-12 spray og algeolje blandt annet) proteintilskudd, pålegg og andre matvarer som tofu, tempeh og soya- grytebiter, -biffer, -medaljonger, -steaks og -tørr farse.

Nettmat.no  Vegansk Matkasse levert på døra. Leverer kun i Rogaland, Oslo, Bergen og Trondheims området.

Økosjokolade.no Alt du trenger for å lage sjokolade selv.

Veg-veg-.no Norsk Vegetarforenings nettbutikk. Har kosttilskudd, en titalls bøker og brosjyrer på norsk.

Gymgrossisten.no har godt utvalg i ulike typer plantebasert proteinpulver og annen vegan-mat. Skriv vegan i søkefeltet.

Flexfit.no har vegansk proteinpulver av merket Violife. Et produkt som kan tåles bedre for dem med følsom mage overfor erteprotein.

Drytech REAL Turmat.no Her finner du flere ulike typer vegansk turmat middager. Skriv vegan i søkefeltet til nettbutikken.

Rawshop.no har kjøkkenutstyr for matlaging av raw-food.

Økoland.no Nettbutikken med økologiske husholdningsartikler og en del veganske matvarer.

Arnika.no har et bredt utvalg av  kvalitetsprodukter innen helsekost, supermat, naturlig hudpleie og velvære m.m.

Life.no Helsekostbutikk med bredt utvalg av proteinrike, glutenfrie bakevarer, bønnepasta og vegansk sjokolade m.m.

Sunkost.no Her fant jeg endelig næringsgjær. Tørkede gjær-flak som gir en god oste-aktig smak og er samtidig er en god kilde til vitaminer. Flere ulike merker med næringsgjær finner du også i butikken under her. Gratis frakt ved bestilling over 199 kr.

Sunne Saker.no   Alle produkter er uten melk og uten gluten. Her finner du en liste over skjulte navn på melkeprodukter i mat. Alt er økologisk.  Sonnet vaskemidler og Green Washing Ball. Spireutstyr.

Kinsarvik.no har kun økologiske produkter. Et søk på vegan kom opp med blandt annet: marsipansjokolade, parfyme, hårfarge,  Sun-Warrior proteinpulver og alle typer plantemelk inkludert hemp-melk og quinoa-melk. Vegansk pålegg.

Naturligliv.no Her finner du alt du trenger innen fermentering av mat og drikke. Blandt annet vegansk startkultur for å lage egen yoghurt av plantemelk.

Naturalis.no har veganske næringsbarer og kjeks m.m. Kun økologisk sertifiserte produkter.

zooplus.no  Her finner du vegetarisk eller vegansk hundefôr.

ecopets.no Butikken som selger kun vegansk hunde-og kattemat og utstyr.

Helse & Kost.no har tangmel som er en viktig kilde til jod for veganere. Ellers et stort utvalg i matvarer, kroppspleie-produkter og kosttilskudd. De selger også sunne energidrikker.

Fremtidensmat.no Spiselige tangprodukter fra Nordatlanterhavet.

Tekslo Seafood.no Matprodukter av tang og tare. 

Den Sorte Havre.no Havre av urkorn. Mindre karbohydrater, nøtteaktig smak. Gir god metthetsfølelse.

Garden Living.no Her selger de en bra boks for spiring av alfa-alfa, mungbønner osv. Ellers alt en trenger for å dyrke egne grønnsaker og blomster.

Den Lille gartner.no :”Lær å dyrke egne urter og grønnsaker.” Utstyr for innendørsdyrking, plantelys m.m. Kan være greit med godt plantelys hvis du ønsker grønnere spirer og dyrke eget hvetegress.

RenMSM.no Norsk nettbutikk med reneste form for kosttilskudd. Egnet for veganere. Flytende B12 (metylkobalamin) og flytende K2 med vitamin D3. 

Soma.no er en helsekostbutikk med brosjyrer og oppskrifter til mange av produktene de selger, supermat, næringsbarer m.m. Stort økologisk utvalg.

Green Spirit.no Hudpleie, kosmetikk og sminke. Økologisk vegansk. Stort sett helt uten plastemballasje. 

Diggbox  Sunn og smakfull snacks. Levert hjem og på arbeidsplassen. Sjokolade, barer og lignende.

Vitalkost.no velrennomert leverandør av finere økologiske matvarer og kosttilskudd, basert på pålitelig vitenskapelig dokumentasjon.

UTENLANDSKE NETTBUTIKKER:

Vegan Yarn. Her får du kjøpt et titalls ulike typer økologisk plantebasert garn, plantefarget og naturlig.  De har også ulike typer plantefiber som soyasilke, bambus og tencel.

Markuseurope.eu Superfood av ville vekster. Markus Rothkranz produkter.

Lucky Iron Fish Kjøp en jernfisk og legg i gryta når du koker mat for å øke jerninnholdet i maten. For hver fisk du kjøper doneres en til en fattig familie.

iHerb.com Mer enn 4600 veganske dagligvarer. Pass på at du ikke overstiger 350 n.kr inkl. porto når du bestiller. Dette for å unngå toll. Sjekk dette før du bestiller. Det kan ha endret seg.

Veggie-shop24.com Europas største nettbutikk for vegansk mat, kosmetikk , vaskemiddel,  hunde- og kattefôr.

Vegan & Snacks.dk Alle sorter vegansk snacks og godterier. Dansk nettbutikk som nå sender til norge.

VeganTown.co.uk En helt vegansk nettbutikk med massevis av sjokolade, kjeks, sjokoladepålegg og mye annet vegansk godteri. 

The raw chocolateshop.com  Kun sjokolade!

Rawandmore.dk  har  hele 14 bøker om raw-food, stort utvalg i frø og utsyr for spiring, tørking, raw-food, firkantende glassbeholdere med glasslokk, drikkeflasker med filter blandt annet.

The Vegan Society.com Her får du kjøpt komplett kostilskudd for veganere:  Veg1. Klær, vesker, pins, armbånd med mere med Vegansociety sin logo på, og bøker.

Vegan Essentials.com  USAs eldste cruelty-free  forretning. Sender varer til andre land også, men da uten sporing. Her finner du det meste. Mat, sko, klær, hundemat, tegnesaker m.m.

nu3.com    er bra på protein-rike matvarer og gir mulighet for å kjøpe flere pakker til rimeligere pris. Søk på “vegan” så blir det enklere, da butikken har et stort utvalg.

Buywholefoodsonline.co.uk har stort utvalg av tørrvarer, nøtter og frø til spiring. Rimelig i store forpakninger.

Vivo Life.co.uk Planteproteinpulver med superfood. God smak. Sjekk ut facebook siden deres for oppskrifter på barer og snacks som er gode å ha i forbindelse med trening. Den norske nettbutikken Flexfit.no selger noen av deres produkter.

Sprouting.com skriver mye om sine produkter som er frø til spiring og spireutstyr. Info for dem som er intressert i spiring rett og slett.

Hamama.com  Frø og spirekasser for dyrking av spirer på eget kjøkken. 

Veganymous selger tilbehør for dem som vil smykke seg på ulikt vis med veganrelaterte ord, symboler og utrykk. T-skjorter, øredobber, nøkkelringer, klistremerker m.m